Новини компаній
15:00, 10 червня
Новий кулінарний рекорд України встановили в "Музеї Їжі" від родини брендів МХП
Новини компаній
У травні в Національному музеї архітектури та побуту України приготували майже 4 тисячі гомілок та зафіксували рекорд України у номінації “Найбільша кількість гомілок, приготовлених на грилі, на одній локації”. Його встановили бренд “Наша Ряба” та шеф-кухар, креативний директор кулінарного напряму МХП Алік Мкртчян.
Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали приготування гомілок для рекорду: шеф-кухар, креативний директор кулінарного напряму МХП – Алік Мкртчян та шеф-кухар, керівник відділу з розробки кулінарних продуктів МХП – Тарас Василевський.
“Ми довго визначалися з кухарями, у якому маринаді повинні бути замариновані гомілки для встановлення рекорду, і, все ж таки, вирішили, що це лише сіль та олія, аби підкреслити природний смак курки. Також для смаження гомілок ми не використовували електричні прилади, а лише мангали, щоб м’ясо було з ароматом диму. Я дуже радий, що нам таки вдалося встановити черговий кулінарний рекорд України! Дякую всій команді, яка допомогла реалізувати ідею, за їхню підтримку та роботу!”, – шеф-кухар, креативний директор кулінарного напряму МХП – Алік Мкртчян.
Засновник “Національного реєстру рекордів України” Валентин Щербачов ретельно перерахував кількість смажених гомілок та зафіксував рекорд України – 3949 курячих гомілок, приготовлених на грилі, на одній локації.
«В такий нелегкий час відкрито «Музей Їжі» і встановлено унікальний рекорд. Аналогів такого в нашій країні і в багатьох країнах світу немає. Чудова команда зробила це. А тисячі людей з апетитом скуштували гомілки», – засновник «Національного реєстру рекордів України» Валентин Щербачов.
Після офіційної частини скуштувати «рекордні» гомілки могли всі гості заходу.
Довідково про “Музей Їжі”:
«Музей Їжі» від родини брендів МХП – це захід у попап форматі, покликаний більше розповісти українцям про культуру та історію їжі в Україні. Ініційований родиною брендів кулінарної компанії МХП, щоб розкрити цінність, красу та важливість української кухні.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
13:00
11 листопада
Чарівні миті на подіях листопада в Києві: варʼєте, концерти та вечірки в Caribbean Club
Новини компаній
16:00
7 листопада
ЕКО МАРКЕТ збирає кошти для будівництва дитячої сенсорної кімнати на Київщині: як доєднатися
Новини компаній
09:00
4 листопада
Медіаграмотність в Україні: XR-виставка "EDAR" для школярів
Новини компаній
15:00
31 жовтня
Палітра осені та затишні вечори у Caribbean Club: гумор-шоу, стендап Корогодського і не тільки
Новини компаній
09:00
10 жовтня
У Кам’янському продають легендарний завод: які потужності має
Новини компаній
17:00
4 жовтня
11:00
25 вересня
Червоні, зелені та чорні самозбірні коробки з мікрогофрокартону до 1 кг: особливості та переваги
Новини компаній
10:51
16 вересня
Оголошення
10:53, 7 листопада
15:52, 16 листопада
21:19, 19 листопада
13
21:19, 19 листопада
14
10:36, 15 листопада
live comments feed...