З 14 лютого 2020 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» запустила продаж харчування на внутрішніх рейсах. Тепер пасажири рейсів між Києвом і Одесою, Харковом, Дніпром, Запоріжжям, Львовом, Івано-Франківськом, Херсоном та Чернівцями отримають доступ до широкого вибору солодких і солоних снеків, сандвічів, алкогольних і безалкогольних напоїв, а також чаю і кави в асортименті.
«Ми розуміємо, наскільки індивідуальними можуть бути запити кожного пасажира, а тому намагаємося максимально розширити перелік доступних сервісних опцій. Справедливо це і щодо преференцій в харчуванні: одних задовольнить чашка міцної кави, інших легкий перекус, тоді як комусь необхідний повноцінний гарячий обід. І наше завдання, як клієнт-орієнтованої компанії, передбачити і опрацювати всі можливі варіанти», - зазначила директор з сервісу та інновацій МАУ Христина Ганькевич.
Читайте також:
«Бориспіль» - лідер рейтингу аеропортів Європи
На Бориспільщині збудують завод за 13 мільйонів євро
Поступися дорогою: бориспільських водіїв перевірять на дотримання ПДР